Kultura na bashkon

Τë dielën e 29 majit u mbyll me sukses Java e Kulturës Greke në Tiranë. Çelja e eventeve nisi në sheshin qendror të Tiranës me një koncert të pianistit të ri të talentuar Stelios Kerasidis dhe “Symphonic Rebetiko” të orkestruar nga Giannis Belonis. Ngjarje kulturore u zhvilluan edhe në qytete të tjera të Shqipërisë si…