Në datat 5-6 Prill organizohet edicioni i 6 i Panairit Internacional i Turizmit në Tiranë nga kompania anëtare Expocity, me mbështetjen e Shoqatës së Biznesit Grek në Shqipëri.

Në datat 5-6 Prill organizohet edicioni i 6 i Panairit Internacional i Turizmit në Tiranë ngakompania anëtare Expocity, me mbështetjen e Shoqatës së Biznesit Grek në Shqipëri. Internacional Tourism Fair Tirana 2024 është një platformë unike shkëmbimi në industrinë eturizmit, e cila sjell sëbashku kërkesën dhe ofertën e të gjitha palëve të interesuara, ku përveç…