DELPHI ECONOMIC FORUM 2024

Presidenti i Shoqatës së Biznesit Grek në Shqipëri Denald-George Tafani, është ftuar për të marrë pjesë për të dytin vit radhazi në edicionin e 9-të të Delphi Economic Forum, që do zhvillohet në qytetin historik të Delphi dhe do të mbahet nga e mërkura datë 10 deri të shtunën datë 13 prill 2024, nën kujdesin…

Edicioni i 6-të i Panairit Ndërkombëtar i Turizmit 2024

Edicioni i 6-të i Panairit Ndërkombëtar i Turizmit, që u zhvillua në Sheshin Italia në Tiranë më 5-6 Prill, u përmbyll me sukses dhe me një pjesëmarrje mbresëlënëse të agjensive turistike, të profesionistëve si dhe vizitorëve. Panairi Ndërkombëtar u organizua nga kompania anëtare e Shoqates Expocity Albania me mbështetjen e: – Ministris së Turizmit dhe…

MBLEDHJA E KËSHILLIT TË INVESTIMEVE

Shoqata e Biznesit Grek në Shqipëri si anëtar i Këshillit të Investimeve në Shqipëri, e përfaqësuar nga Presidenti z. Denald George Tafani mori pjesë ne mbledhjen nën kryesimin e Ministrit të Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, z. Blendi Gonxhja. Anëtarët e Këshillit të Investimeve u mblodhën për të diskutuar mbi sfidat e sektorit privat lidhur me…

Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se nga data, 11 Mars, Shoqata e Biznesit Grek në Shqipëri është tashmë anëtare e Albania Investment Council me mandat dy vjeçar!

Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se nga data, 11 Mars, Shoqata e Biznesit Grek në Shqipëri është tashmë anëtare e Albania Investment Council me mandat dy vjeçar! Këshilli i Investimeve është një nga organet më të rëndësishme qe ka si qëllim përmirësimin e klimës së investimeve në vend. Këshilli drejtohet nga Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe…

Në datat 5-6 Prill organizohet edicioni i 6 i Panairit Internacional i Turizmit në Tiranë nga kompania anëtare Expocity, me mbështetjen e Shoqatës së Biznesit Grek në Shqipëri.

Në datat 5-6 Prill organizohet edicioni i 6 i Panairit Internacional i Turizmit në Tiranë ngakompania anëtare Expocity, me mbështetjen e Shoqatës së Biznesit Grek në Shqipëri. Internacional Tourism Fair Tirana 2024 është një platformë unike shkëmbimi në industrinë eturizmit, e cila sjell sëbashku kërkesën dhe ofertën e të gjitha palëve të interesuara, ku përveç…

Pritja tradicionale e prerjes së Vasilopitës të Shoqatës së Biznesit Grek në Shqipëri u zhvillua në një atmosferë festive, ditën e Enjte, datë 8 Shkurt 2024

Pritja tradicionale e prerjes së Vasilopitës të Shoqatës së Biznesit Grek në Shqipëri u zhvillua në një atmosferë festive, ditën e Enjte, datë 8 Shkurt 2024, në sallën e mbushur plot në Hotel Plaza në Tiranë, në prani të anëtarëve të saj, biznesmenë, autoriteteve dhe institucioneve shtetërore. Pritjen nderuan me praninë e tyre Ambasadorja e…

“Driving Change for a Resilient European Future”

Në kuadër të Konferencës Nacionale të ESG Catalyst, nën kujdesin e vecantë të kompanisë – anëtare Antea Cement, TITAN Group, u organizua ditën e Martë me 12 Dhjetor konferenca me temë “Driving Change for a Resilient European Future”. Konferenca kishte si qëllim informimin e bizneseve lidhur me zhvillimin e praktika te reja duke trajtuar modelet…

Në kuadër të vitit Evropian të Aftësive, kompania Anëtare e Shoqatës Expocity Albania në bashkëpunim me Albanian Skills erdhi me edicionin e parë “Festivali i Aftësive, Punës dhe Karrierës Expo 2023

Në kuadër të vitit Evropian të Aftësive, kompania Anëtare e Shoqatës Expocity Albania në bashkëpunim me Albanian Skills erdhi me edicionin e parë “Festivali i Aftësive, Punës dhe Karrierës Expo 2023 Ky festival u mbajtë në datat 13-15 Dhjetor 2023, si një platformë përbashkimi, komunikimi, rrjetëzimi dhe ndërveprimi ku kompanitë dhe punëdhënësit patën mundësinë të…

Bordi i Drejtuesve priti në zyrat e Shoqatës së Biznesit Grek në Shqipëri delegacionin e Dhomës së Janinës

Bordi i Drejtuesve priti në zyrat e Shoqatës së Biznesit Grek në Shqipëri delegacionin e Dhomës së Janinës, të kryesuar nga Presidenti Z. Efthimios Chrysostomou dhe Përgjegjësin e komunikimit dhe marketingut z. Konatantinos Kyritsis. Nga Shoqata morën pjesë në takim Presidenti Z. Denald George Tafani, Zv. Pesidenti Z. Ilias Katsouris dhe Sekretari i Përgjithshëm Z.…

Balkan Economic Forum i cili u zhvillua ditën e premte datë 17 nëntor tek Maritim Hotel Plaza, në Tiranë

Shoqata e Biznesit Grek në Shqipëri mbeshtet si partner strategjik edicionin e parë të Balkan Economic Forum i cili u zhvillua ditën e premte datë 17 nëntor tek Maritim Hotel Plaza, në Tiranë. BEF është vendi ku vendimmarrësit kryesorë, akademikët, shoqëria civile dhe udhëheqësit e biznesit takohen për të diskutuar integrimin në tregjet evropiane, financimi…