Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se nga data, 11 Mars, Shoqata e Biznesit Grek në Shqipëri është tashmë anëtare e Albania Investment Council me mandat dy vjeçar!

Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se nga data, 11 Mars, Shoqata e Biznesit Grek në Shqipëri është tashmë anëtare e Albania Investment Council me mandat dy vjeçar! Këshilli i Investimeve është një nga organet më të rëndësishme qe ka si qëllim përmirësimin e klimës së investimeve në vend. Këshilli drejtohet nga Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe…