FINALJA E UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE

Μe 29 Maj, Shoqata e Biznesit Grek në Shqipëri organizoi një mbrëmje sportive ku anëtarët e saj ndoqën ndeshjen finale të UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE dhe mbështetën me pasion ekipin grek! Ekipi i futbollit të Olimpiakosit fitoi dhe na bëri krenar! Urojmë ekipin e Olimpiakosit për suksesin e tyre të madh!