3rd Tirana Energy Forum

Përfunduan me sukses punimet e Forumin e 3-të të Energjisë në Tiranë të organizuar nga IENE në bashkëpunim me SEA Consulting dhe partner strategjike të HBAA. Mbështetësit e Forumit ishin kompanitë greke IPTO, Kyriakides Georgopoulos Law Firm, EnSCo dhe sponsorët e komunikimit Energia.gr dhe NE Global. Përshëndetën me fjalimet e tyre z. Kostis Stambolis, President…