Vizita e Ambasadores znj Filippidou te zyrat e Shoqates

Të mërkurën, më 5 tetor, patëm kënaqësinë dhe nderin të mirëpresim në zyrat e Shoqatës, Ambasadoren e Greqisë në Tiranë, znj. Sofia Filippidou, si dhe atasheun e ri tregtar, z. Marios Belibassakis, të shoqëruar nga Sekretari i Zyrës së Çështjeve Ekonomike dhe Tregtare, z. Charalampos Papadopoulos. Kjo vizitë ishte menduar të bëhej një vit më…

Tirana Economic Forum IV

Të martën më 05.10.2022për të katërtin vit radhazi në Tiranë u zhvillua Tirana Economic Forum IV. Forumi ishte një takim i nivelit të lartë mes dhe politikanëve shqiptar dhe te huaj si dhe përfaqësuesve të kompanive, duke ofruar një mundësi për të vlerësuar dhe identifikuar sfidat kryesore të zhvillimit në fusha të ndryshme. Drejtori i…