Panairi I Punes “Work & Study”

Përfundoi me sukses ekspozita tre ditore e punës Work & Study, që u zhvillua ne Pallatin e Kongreseve. Përveç Shoqatës së Biznesit Grek në Shqipëri, në ekspozitë morën pjesë me stenda edhe kompanitë tona anëtare, ANTEA Cement & Alumil Albania, ku të interesuarit patën mundësinë të mësojnë për vendet e lira të punës dhe të…

Delphi Economic Forum 2023

Kryetari i Shoqatës së Bizneseve Greke të Shqipërisë, Denald-George Tafani, do të marrë pjesë në edicionin e 8-të të Delphi Economic Forum që do të zgjasë nga e mërkura datë 26 deri të shtunën më datë 29 prill. Si çdo vit, një pjesë e konsiderueshme e përmbajtjes së forumit i kushtohet analizës së lartë të…

Μbledhja e Këshillit të Investimeve

Kryetari i Shoqates së Biznesit Grek në Shqipëri dhe Drejtoresha Εkzekutive morrën pjesë në mbledhjen e Këshillit të Investimeve kryesuar nga Ministrja znj Delina Ibrahimaj qe u mbajt diten e martë 18 prill. Gjatë mbledhjes: Diskutuan mbi sfidat dhe pritshmëritë e sektorit privat në lidhje me ndikimin e rritjes së pagës minimale dhe rritjen e…

Takimi i Prezidentit te HBAA me Kryetaren e Dhomasë së Tregtisë në Athinë

Kryetari i Shoqatës së Biznesit Grek në Shqipëri z. Denald George Tafani, u takua në Athinë me Kryetaren e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Athinës znj. Sofia Kounenaki Efraimoglou. Gjatë takimit u theksuan: Marrëdhëniet e rëndësishme që janë zhvilluar midis dy organizatave. Hapësira e konsiderueshme për zgjerimin e bashkëpunimit midis dy organizatave. Perspektivat e…

Expo & Forum: Energy ‘23

Në datat 29 & 31 Mars 2023, kompania më e re anëtare e Shoqatës së Biznesit Grek në Shqipëri, Expocity Albania organizon Edicionin e 5-të të Panairit dhe Forumit Ndërkombëtar të Energjisë me temë “Mundësi në vorbullën e krizës” i cili do të trajtojë situatën aktuale të sektorit të energjisë dhe krizën në të cilën ndodhet sot…

Greek – Albania Economic Forum 2023

Te martën 21/03 në Athinë është mbajtur Forumi Ekonomik Greko-Shqiptar organizuar nga Delphi Economic Forum, me pjesëmarrjen e Kryeministrit z. Edi Rama, Ministres së Financave znj. Delina Ibrahimaj, Ministrit grek të Zhvillimit dhe Industrisë, z. Adonis Georgiadis. Gjithashtu në këtë Forum ishin të pranishëm edhe Kryetari i Shoqatës së Biznesit Grek në Shqiperi z. Denald-…

Çelja e ekspozites të veprave të Kryeministrit Edi Rama

Në Pallatin Zappeio të Athinës, u çel ekspozita e veprave personale të Kryeministrit të Shqipërisë z.Edi Rama me titull “Improvisations”, në prani të Kryeministrit grek z. Kiriakos Mitsotakis dhe Ministrit të Jashtëm z.Nikos Dendias Shoqata e Biznesit Grek në Shqipëri u përfaqësua nga Kryetari i saj z. Denald- George Tafani.

Αsambleja e Përgjithshme e Rregullt 2023

Me datë 7 mars u mblodh Asambleja e Përgjithshme e Rregullt e Shoqatës së Biznesit Grek në Shqipëri. Anëtaret e Shoqatës u njoftuan dhe miratuan bilancin per vitin 2022 si edhe vendosën për lirimin e Bordin Drejtues nga përgjëgjësia e tij. Në vazhim, diskutuan mbi temat qe shqetësojne sipërmarrjen në vënd e jo vetem.

Τakim me Kryeministrat e Maqedonisë së Veriut dhe malit të Zi

Kryetari i Shoqatës së Biznesit Grek në Shqipëri, z. Denald-George Tafani, në kuadër të Skopje Economic Forum u takua me Kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, z. Dimitar Kovachevski dhe të Malit të Zi, z. Dritan Abazovic. Të tre patën mundësinë të diskutojnë: për rolin e rëndësishëm që luajnë investimet greke në rajonin e Ballkanit Perëndimor…