Pritja tradicionale e prerjes së Vasilopitës të Shoqatës së Biznesit Grek në Shqipëri u zhvillua në një atmosferë festive, ditën e Enjte, datë 8 Shkurt 2024

Pritja tradicionale e prerjes së Vasilopitës të Shoqatës së Biznesit Grek në Shqipëri u zhvillua në një atmosferë festive, ditën e Enjte, datë 8 Shkurt 2024, në sallën e mbushur plot në Hotel Plaza në Tiranë, në prani të anëtarëve të saj, biznesmenë, autoriteteve dhe institucioneve shtetërore. Pritjen nderuan me praninë e tyre Ambasadorja e…

“Driving Change for a Resilient European Future”

Në kuadër të Konferencës Nacionale të ESG Catalyst, nën kujdesin e vecantë të kompanisë – anëtare Antea Cement, TITAN Group, u organizua ditën e Martë me 12 Dhjetor konferenca me temë “Driving Change for a Resilient European Future”. Konferenca kishte si qëllim informimin e bizneseve lidhur me zhvillimin e praktika te reja duke trajtuar modelet…

Në kuadër të vitit Evropian të Aftësive, kompania Anëtare e Shoqatës Expocity Albania në bashkëpunim me Albanian Skills erdhi me edicionin e parë “Festivali i Aftësive, Punës dhe Karrierës Expo 2023

Në kuadër të vitit Evropian të Aftësive, kompania Anëtare e Shoqatës Expocity Albania në bashkëpunim me Albanian Skills erdhi me edicionin e parë “Festivali i Aftësive, Punës dhe Karrierës Expo 2023 Ky festival u mbajtë në datat 13-15 Dhjetor 2023, si një platformë përbashkimi, komunikimi, rrjetëzimi dhe ndërveprimi ku kompanitë dhe punëdhënësit patën mundësinë të…

Bordi i Drejtuesve priti në zyrat e Shoqatës së Biznesit Grek në Shqipëri delegacionin e Dhomës së Janinës

Bordi i Drejtuesve priti në zyrat e Shoqatës së Biznesit Grek në Shqipëri delegacionin e Dhomës së Janinës, të kryesuar nga Presidenti Z. Efthimios Chrysostomou dhe Përgjegjësin e komunikimit dhe marketingut z. Konatantinos Kyritsis. Nga Shoqata morën pjesë në takim Presidenti Z. Denald George Tafani, Zv. Pesidenti Z. Ilias Katsouris dhe Sekretari i Përgjithshëm Z.…

Balkan Economic Forum i cili u zhvillua ditën e premte datë 17 nëntor tek Maritim Hotel Plaza, në Tiranë

Shoqata e Biznesit Grek në Shqipëri mbeshtet si partner strategjik edicionin e parë të Balkan Economic Forum i cili u zhvillua ditën e premte datë 17 nëntor tek Maritim Hotel Plaza, në Tiranë. BEF është vendi ku vendimmarrësit kryesorë, akademikët, shoqëria civile dhe udhëheqësit e biznesit takohen për të diskutuar integrimin në tregjet evropiane, financimi…