3rd Tirana Energy Forum

Instituti i Energjisë në Evropën Juglindore (IENE) dhe SEA Consulting, me Partner Strategjik Shoqatën e Biznesit Grek në Shqipëri, po organizon për herë të tretë Forumin e Energjisë në Tiranë! Folës të shquar nga fusha e burimeve të rinovueshme, e energjisë, karburanteve, e autoriteteve publike qeveritare, si dhe nga fushat rajonale do të prezantojnë dhe…

TAKIM ME DHOMËN E TREGTISË DHE INDUSTRISË SË SELANIKUT

Presidenti i Shoqatës së Biznesit Grek në Shqipëri, Z. Denald George Tafani, në kuadër të një udhëtimi pune në Selanik, u takua me Zv/ Presidentin e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Selanikut, z. Emmanouil Vlachogiannis, në zyrat e Dhomës në Selanik. Të dy palët diskutuan perspektivat dhe bashkëpunimin midis dy institucioneve, në dobi të…