Në një atmosferë mikpritëse u zhvillua të martën, më 25 korrik, takimi midis Presidentit z. Denald-George Tafani dhe Zëvendëspresidentit z. Ilias Katsouris të Shoqatës se BiznesitbGrek në Shqipëri

You are here:
Go to Top
This site is registered on wpml.org as a development site.