Shoqata e Biznesit Grek në Shqipëri mori pjesë për here të parë në dëgjesen publike e organizuar nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë, në kuadër të reformës së taksës mbi pasurinë e paluajtshme.

You are here:
Go to Top
This site is registered on wpml.org as a development site.